VTI - 3D képalkotó hüvelyszonda

Képalkotó hüvelyszonda - A medencefenék izomzatának vizsgálatára

VTI - Vaginal Tactile Imager

 

 

A legújabb technológia

urológiai

nőgyógyászati

 

Nyomásérzékelés és a mért izomrugalmassági eredmények rögzítésének elvén működő berendezés, amely a medencefenék és hüvelyizomzat állapotának objektív felmérésében nyújt professzionális segítséget.

 

A hüvelyszonda a hüvelyi szövetek rugalmasságának kvantitatív mérőeszközéül szolgálhat…”

International Urogynecology Journal

 

 

 

ÚJDONSÁG

A fizikai vizsgálatok – beleértve a szövetek tapintásos vizsgálatát, illetve a vizuális állapotfelmérést – mindezidáig a legelterjedtebb és egyben legsikeresebb diagnosztikai módszerek voltak az orvoslás történelmében. A medencefenék rendellenességeinek diagnosztizálására is ezen vizsgálati módok voltak eddig a leggyakoribbak. Mindazonáltal a fizikai, tapintásos vizsgálat eredményeinek számszerűsítése és rögzítése a rendelkezésre álló hagyományos eszközökkel nem lehetséges, így a hüvelyt körülvevő szövetek rugalmasságának, ill. a medencefenéki izmok akaratlagos és reflexszerű működésének objektív mérése eddig nem volt kivitelezhető.

 

 

A VTI KÉSZÜLÉK

A hüvelyszonda 96 nyomásérzékelő szenzorral, orientációs érzékelővel (gyorsulásmérő), beépített hőmérsékletérzékelőkkel és mikro-melegítőkkel rendelkezik.

Lehetővé teszi:

 

 

 

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA

A képalkotó hüvelyszonda (VTI) egy orvosi készülék, melynek célja a hüvely belsejéből beolvasni és feltérképezni a nyomásadatokat, hogy feltérképezzük a hüvely és a medencefenék állapotát, és felmérjük a medencefenék izom-összehúzódásait. A stressz-inkontinencia és a medencei prolapsus helyes diagnosztizálásához és hatékony kezeléséhez szükséges minél alaposabban megérteni a medencefenék ill. a medence tartószerkezeteinek működését és felépítését, hiszen így válik lehetővé, hogy a legminimálisabban invazív beavatkozással a legeredményesebb kezelést határozzuk meg a páciens számára, és a legkiszámíthatóbb legyen az eljárás eredménye.

 

Információ és bejelentkezés:

LIFE Egészségcentrum

www.lifecentrum.hu

Telefon: +36 22 340 048

legfontosabb

partnereink