Szűrőcsomagok leírása

Tisztelt szűrés iránt érdeklődők!

 

Bizonyos életkortól kezdve ajánlott rendszeresen szűrővizsgálatokat végezni hölgyek és urak részére - speciálisan a foglalkozásnak, a terhelésnek és a kornak megfelelően összeállított programmal. Engedjék meg, hogy néhány gondolatban tájékoztassuk Önöket az általunk végzett szűrővizsgálatok menetéről és a szakorvosaink által összeállított (de természetesen igény szerint változtatható) szűrőcsomagok pontos tartalmáról.

 

SZŰRŐVIZSGÁLATOK MENETE

A vizsgálatsorozat a LIFE Egészségcentrum rendelőiben, egy helyen történik, a Székesfehérvár, Huszár utca 2. szám alatt, és öszességében (természetesen a szűrőcsomag tartalmától függően) összességében maximum néhány órát vesz igénybe. A szűrés pontos kezdési időpontját előzetesen egyeztetjük. A konkrét szűrési programok összeállítása is természetesen az előzetesen megbeszélt és felmért igények és árak alapján történik.

 

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTFELMÉRŐ CSOMAGOK PONTOS TARTALMA, LEÍRÁSA

Egészségi állapotfelmérő csomagjaink összeállításban három fő szempontot vettünk figyelembe. Első volt a megfelelő, értelmezhető szakmai tartalom. Második volt a kellő flexibilitás, az egyéni szempontoknak is megfelelő kínálat, a harmadik pedig a megfelelő ár/érték arány beállítása. Az alábbiakban néhány példával szolgálunk, de természetesen a konkrét szűrőcsomagok egyénre szabottak, ezért részleteiben a lenti felsorolástól eltérőek is lehetnek.

A vizsgálat során felmérjük a keringés, a szívbillentyűk és a szívizom állapotát, és azt is, hogy valószínűsíthető-e a vizsgált személynél jelentős koszorúér szűkület, illetve annak kockázata? Az esetleg felmerülő betegségekkel kapcsolatos teendőket illetően tanácsokat adunk.

 

A vizsgálat során felmérjük az anyagcsere fő paraméterei és a keringés általános állapota mellett a szívizomzat és a billentyűk strukturális és funkcionális állapotát, és megítélhető, hogy van-e jelentős koszorúér-fenyegetettsége vagy alsó végtagi érszűkülete a vizsgált személynek. Célzott tanácsok adhatók az esetleg talált betegségeket, illetve azok megelőzését illetően.

 

Ez a vizsgálatsor az előzőeken kívül még tájékoztatást ad a nagy artériák és az alsó végtagok kisebb artériáinak állapotáról is, láthatóvá téve azok esetleges szűkületeit vagy kóros tágulatait is. Ennek kapcsán is adhatók célzott tanácsok a feltárt betegségeket vagy a betegségek megelőzését illetően.

 

Ebben a vizsgálatsorban a szív, az erek és a keringés állapotának felmérésén kívül megtörténik egy komoly szűrés hasi betegségek irányában, továbbá rákszűrés és a pajzsmirigy működésének ellenőrzése is. Kiterjedtebben lehet tanácsokat adni a további teendőket és az életvezetést illetően.

 

Ebben a csomagban nagyon részletes egészségügyi állapotfelmérés van, ami szükség szerint még kiegészíthető. A gondos kivizsgálás megnyugtató eredménye sokat jelenthet az ezt igénybevevők számára, ahogyan az esetleg fennálló betegségek időben történő felismerése és kezelése is!

 

            Reméljük, hogy felajánlott csomagjaink között tudtak/tudnak találni az Önök számára megfelelőket, és szolgáltatásaink is elnyerik tetszésüket.

            Felhívjuk a figyelmét, hogy bizonyos vizsgálatok (pl. a Rákszűrő program vagy a Kardiológiai programok elemeinek többsége) bármelyik csomag mellé kérhetők. Emellett előzetes egyeztetéssel lehetőség van egyéni igények mentén összeállított csomagok végrehajtására is.

 

Amennyiben további kérdése van, ne habozzon,
hívjon minket vagy jöjjön el hozzánk személyesen!

Címünk: LIFE Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.
(INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

legfontosabb

partnereink