Szolgáltatásainkról

SZAKSZERŰSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, KORREKTSÉG

Legfőbb célkitűzéseink között az szerepel, hogy a hozzánk Székesfehérvárról, a régiónkból, hazánk vagy a külföld bármely országából érkező betegeink, ügyfeleink számára színvonalas ellátást nyújtsunk. Ennek megvalósítása érdekében alakítottuk ki ezt a kellemes környezetet és ezért törekedünk arra minden egyes szolgáltatás tekintetében, hogy a hozzánk fordulók szolid, elérhető árakkal találkozzanak.

A folyamatos technikai fejlesztéseknek köszönhetően többféle ultrahangos vizsgálat mellett egyéb modern szív-, gyomor- és bélrendszeri betegségek felderítésére alkalmas új, korszerű eszközök szolgálják a betegek magas színvonalú ellátását, egészségének megőrzését, életminőségének javítását. Számos tevékenységünk között mammográfiás szűrést, 3-4D ultrahang vizsgálatokat végzünk, illetve szolgáltatásaink közé tartozik a teljes körű nőgyógyászat, a teljes körű terhesgondozás és az őssejtbank szolgáltatás, az egynapos sebészet és a plasztikai sebészet vagy a fájdalomterápia. Szakrendeléseiken dietetikus, endokrinológus, bőrgyógyász, urológus, sebész-proctológus, gasztroenterológus, kardiológus, endokrinológus, aneszteziológus, neonatológus-gyermekorvos, pszichológus várja a betegeket.

Ars poétikánk  tartalmazza azt a legfőbb kívánalmunkat is, hogy tőlünk csak elégedett és egészséges emberek távozzanak!

Kérjük, olvassa el a részleteket a "szolgáltatásaink" menüpontból legördülő menüsorból jobb oldalra nyíló almenüpontjainkon !

Amennyiben további kérdése van, ne habozzon,
hívjon minket vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: Life Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.
(INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

legfontosabb

partnereink