Szemészeti ambuláns beavatkozások

A LIFE Egészségcentrum szemészeti szakrendelésének keretében egyszerűbb ambuláns beavatkozásokat is elvégzünk, mint pl. apróbb fibróma, szemölcs, atheroma, ciszta eltávolítása.

FIBRÓMA ELTÁVOLÍTÁSA

A fibróma jóindulatú, kötőszöveti sejtekből álló szöveti burjánzás. Egészségügyi problémákat nem okoz, de az adott helyzetéből, elhelyezkedéséből adódóan – főként a szemen vagy a szem közvetlen közelében - sokszor irritációnak van kitéve vagy esztétikailag zavaró lehet.

 

SZEMÖLCS ELTÁVOLÍTÁSA

A szemölcs jóindulatú, változatos megjelenésű bőrnövedék. A szemen vagy a szem közvetlen közelében is kialakulhat, ezért az irritáció miatt javasolt az eltávolítása.

 

ATHEROMA ELTÁVOLÍTÁSA

Az atheroma, azaz faggyúmirigy közvetlenül a bőr alatt található jóindulatú elváltozás. Nem csak esztétikai problémát okozhat, de be is fertőződhet, ezért szükséges eltávolítani.

 

CISZTA ELTÁVOLÍTÁSA

A szem ciszta jóindulatú, vízzel teli kis hólyag, amely a kötőhártyán fordulhat elő. Kialakulásával megakadályozza a könnytermelő mirigyeket a szem nedvesen tartásában. Ez előbb-utóbb igen fájdalmassá válhat, ezért szükséges az eltávolítása.

legfontosabb

partnereink