Sebészet, plasztikai sebészet

A LIFE Egészségcentrum Egynapos Sebészeti Centruma a legkorszerűbb szakmai színvonalon, a betegek igényeit maximálisan figyelembe vevő szolgáltatást nyújt. Nincs hosszú várakozási idő! Kapcsolatban állunk több egészségpénztárral is és minden műtéttípusnál hitellehetőség is adott.

A klinika 2005 nyara óta működik már Székesfehérváron egy közeli helyszínen, most azonban még szebb, még színvonalasabb helyet kaptak szolgáltatásaink. A LIFE Egészségcentrumban plasztikai – esztétikai sebészeti, nőgyógyászati, általános sebészeti, érsebészeti, urológiai műtéteket végzünk. Törvény által meghatározott egynapos sebészeti beavatkozásokkal foglalkozunk az említett szakterületeken.

Az egynapos sebészeti beavatkozás ill. ellátás olyan műtétet és műtét utáni felügyeletet jelent, amely nem haladja meg az intézetben töltött egy napot. A beavatkozást követően a beteg saját lábán, kísérővel távozik.
A páciens kivizsgálása és utókezelése ambuláns módon, járóbetegként történik. A műtétre előzetes kivizsgálást követően – ez általában a műtétnek megfelelő szakorvosi, labor ill. altatóorvosi véleményezést jelent – tervezetten kerülhet sor. A beavatkozás időpontját a beteg és az orvos közösen határozza meg, természetesen a beteg igényeinek (elfoglaltság, életvitel, családi háttér…) figyelembe vételével.

Az egynapos sebészeti ellátás keretében végezhető műtéthez a pácienssel szemben is vannak feltételek. Az illetőnek jó általános állapotúnak kell lennie, súlyos rendszerbetegség nélkül. Az otthoni ápolási-gondozási körülményeket is biztosítania kell, telefonos elérhetősége elengedhetetlen. Az egynapos sebészeti ellátást törvény szabályozza, mely szigorú személyi és tárgyi feltételekhez köti a beavatkozások elvégzését, ill. részletezi az egynapos sebészeti ellátás keretében végezhető beavatkozásokat is.
Terveink között szerepel, hogy a LIFE Egészségcentrum a székesfehérvári betegek ellátásán túl a Közép-Dunántúli Régióból kiindulva az egész ország területéről, ill. akár külföldről is fogadja pácienseit.

Betegeinket kellemes környezetben, családias légkörben fogadjuk a hét bármely napján, napszaktól függetlenül, akár az esti órákban is. Európai színvonalú műszerezettséggel, tágas, klimatizált környezetben, maximális diszkréció mellett végezzük a szükséges beavatkozásokat.
Minden szakterületen neves, kiváló szakemberek -

Dr. Deák Csaba,

Dr. Balika Zoltán,

Dr. Ménesi Rudolf

- állnak érdeklődő pácienseink rendelkezésére. A kezelési javaslatokat minden esetben egyénre szabottan állítjuk össze. Ügyfeleink akár kísérőikkel együtt, szakszemélyzet felügyelete mellett tölthetik a beavatkozás utáni pihenő időszakot. Betegszobáink kiemelt kényelmet, inkognitót biztosítanak. Igény esetén a műtéti kivizsgálás is intézetünk közreműködésével történik.


Bátran forduljon hozzánk bármilyen kellemetlennek ítélt problémájával kapcsolatosan, udvarias, diszkrét felvilágosításra és ellátásra számíthat. Büszkén mondhatjuk el, hogy intézményünkből minden páciensünk maximális megelégedettséggel távozott.
Műtőnk bérlési lehetőségével is állunk érdeklődő szakorvosok rendelkezésére.

Kérjük, olvassa el a további részleteket a "szolgáltatásaink" menüpontból legördülő menüsorból jobb oldalra nyíló almenüpontjainkon !

Amennyiben további kérdése van, ne habozzon,
hívjon minket a +36 20/380-8784-es telefonszámon
vagy jöjjön el hozzánk személyesen!

Címünk: Life Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.
(INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

legfontosabb

partnereink