PrenaTest

 

Kockázatmentes genetikai vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek kimutatására

A PrenaTest® kockázatmentesen, a magzatot nem veszélyeztetve, anyai vérvétellel, az invazív módszerrel végzett vizsgálatokkal közel azonos hatékonysággal képes kimutatni a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességet.

A non-invazív, egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető, tehát vetélési kockázattal nem járó PrenaTest® a méhlepényből az anyai vérbe jutó szabad magzati DNS-t vizsgálja.

A DNS-láncok szerkezete alapján beazonosítható, hogy melyik kromoszómáról származnak, és hogy megfelelő mennyiségben vannak-e jelen. Az újgenerációs szekvenáláson alapuló modern vizsgálati technológia hatékony módja a számbeli kromoszóma-rendellenességek kimutatásának.

A PrenaTest®-et a nagy tapasztalattal rendelkező német laboratórium, a Lifecodexx végzi.

A PrenaTest® az első európai akkreditációval és CE jelzéssel rendelkező vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek anyai vérből történő kimutatására.

A PrenaTest® vizsgálattal a születendő gyermek neme is megállapítható, valamint a teszt ikerterhességben is alkalmazható.

Az egyszerű anyai vérvétellel, a 9. és a 20. terhességi hét között elvégezhető PrenaTest® személyre szabottan, számos vizsgálati lehetőséggel nyújt megbízható eredményt.

EREDMÉNY 4-6 MUNKANAP ALATT!

A PrenaTest® az alkalmazott vizsgálati módszer leggyorsabb formája. A világon egyedülálló módon, 1 héten belül  - 4-6 munkanap alatt! - eredményt ad a magzati számbeli kromoszóma rendellenességek kimutatására.

 

További információk a www.prenatest.hu honlapon.

PrenaTest® információs vonal: +36 20 518 1810

PrenaTest® -

Mielőtt a vetélési kockázattal fenyegető amniocentézisen gondolkodna

legfontosabb

partnereink