Nőgyógyászat, terhesgondozás

A terhesség nem betegség, hanem a nő életének egyik legörömtelibb szakasza. Minden gyermekre váró pár legfőbb óhaja és jogos elvárása, hogy egészséges gyermeke szülessen.

Hazánkban az egészségügy jelenlegi rendszerében a kismamák gondozása mind időben, mind térben rendkívül széttagolt. A terhesek máskor és máshová járnak védőnőhöz, terhesgondozó orvoshoz, ultrahangos vizsgálatra, nőgyógyászati vizsgálatra, laborba, véradóba stb., ami rengeteg időt és energiát emészt fel. E széttagoltság dekoncentrációhoz, és ezáltal tévedésekhez vezet.

A 4D Ultrahang Kft. Life Egészségcentrumában a terhesgondozás folyamatának minden szolgáltatása egy helyen rendelkezésre áll a fogamzástól a születésig. A terheseket a legmodernebb műszeres háttér, profi szakszemélyzet (védőnő, labor-, szakasszisztencia, szakorvos) megnyugtató, intim környezet és udvarias, rugalmas, gyors kiszolgálás várja.

Rendelésünkre a bejelentkezés menete az alábbi:

A telefonos időpont egyeztetés lehetőségével kismamáink kényelmét szeretnénk szolgálni, a rendelőben töltött várakozási időt kiküszöbölni, valamint a várandós pár időbeosztását maximális mértékben figyelembe venni.

Előjegyzéshez munkanapokon várjuk hívásukat a
+36 20 512 2383 telefonszámon!

Ezen a számon tud időpontot egyeztetni egyéb kapcsolódó vizsgálatokra is, mint például: vérvétel, NST…, illetve itt érdeklődhet lelete után.

Bejelentkezés után a Székesfehérvár, Huszár utca 2. sz. alatti Life Egészségcentrumban intim, udvarias és családias körülmények között várjuk.

Kismamáinknak telefonos konzultációs lehetőséget is biztosítunk.

legfontosabb

partnereink