Meddőség

Ahogy világszerte, úgy hazánkban is egyre több gyermekre vágyó pár szembesül a meddőség problémájával. E párok aránya 15-20%-ra tehető. A meddőségért az esetek 40%-ában a nő, 40%-ban a férfi felelős, míg 20%-ban a pár mindkét tagja.

Régebben a meddőség kezelése szigorúan a nőgyógyász, illetve az andrológus oki kezelését jelentette. Az utóbbi két évtizedben azonban új kezelési elvek mentén, az előző szakmák, valamint az endokrológia határterületein kialakult az ún. ART, azaz asszisztált reprodukciós terápia. Az ART célja nem a meddő pár tagjainak külön-külön történő kezelése, hanem az adott problémákat elfogadva, a különböző technikák segítségével a kívánt terhesség mielőbbi létrehozása.

A 4D Ultrahang Kft. a Huszár utcai LIFE Egészségcentrumban nagy sikerrel végzi a meddő párok komplex kivizsgálását, gyógyszeres és szükséges műtéti kezelését valamint az asszisztált reprodukciós eljárások sorát, a homológ (saját minta) és heterológ (donor minta) inszeminációval bezárólag (AIH).

A hagyományos kezelés mellett az évente elvégzett több száz inszemináció során nagyon sok gyermekre váró pár távozott sikeres kezelést követően intézetünkből.

 

Amennyiben kérdése van vagy szeretne bejelentkezni,
hívjon minket a +36 20 512 2383-as telefonszámon
(spermavizsgálat esetén a +36 20 561 65 01-es számon)
vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: Life Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.
(INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

legfontosabb

partnereink