MASSZÁZS

METAMORF MASSZÁZS A LIFE EGÉSZSÉGCENTRUMBAN

 

A metamorf masszázs egy kíméletes, speciális, hatékony lelki blokkoldó technika. Felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól, sérelmektől, ösztönözve egy  boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre. Nem hagyományos értelemben vett testi masszázs, finom érintésekkel dolgozó módszer: a kézen, lábon, fejen. Ezek a lágy érintések visszajuttatják a kezeltet egy kiegyensúlyozott állapotba, mely a magzati léthez hasonló.

A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatóak, így a lábon, a kézen, és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer és a rejtélyes tudatalatti központja is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. 

Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

Használata teljesen gyengéd, veszélytelen, bárkin alkalmazható (gyermek, felnőtt, idős ember). Minden más gyógyító eljárás, gyógyszer mellett alkalmazható.

A kezelés időtartama kb. 40-60 perc

 

AROMATERÁPIÁS HÁTMASSZÁZS

Az aromaterápiás hátmasszázs hatására javul a hangulatunk, az általános közérzetünk. Az egész szervezetünkre kihatóan fokozódik a keringés, emiatt a szív teljesítménye is javul. Az idegrendszer egyensúlyba kerül, a légzés kapacitása nő.

 

Mikor alkalmazzuk:

Élettani hatásai:

 

Ár: 4000 Ft

 

Időtartam: 30 perc

 

CSAKRATALPMASSZÁZS 

 

A láb energiapontjainak aktivizálása történik a csakrák segítségével. A csakra-energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatállapot-változás áll be. A masszázsok által alapjaiban változás indul el nézeteinkben, kapcsolatainkban. Olyan harmóniát élünk meg, olyan harmonikus rezgésbe kerülünk, amely által lelki összhangra teszünk szert. Megéljük magunkban a béke, a szeretet áradását.

 

Mikor alkalmazzuk:

 

Hatása:

Ellenjavallat:

 

 

A kezelés előtt minimum 2 órával nem javasolt semmilyen étkezés. Előtte és utána viszont fogyasszunk sok folyadékot, lehetőség szerint ásványvizet, csapvizet.

 

Ár: 4000 Ft

 

Időtartam: 30 perc

 

 

Amennyiben kérdése van vagy bejelentkezni szeretne szolgáltatásunkra, ne habozzon,
hívjon minket a +36 22/340-048, illetve a +36 20/561-6501-es telefonszámon
vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: LIFE Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2/1.

(Budai úti OBI, INTERSPAR mögött)
 

legfontosabb

partnereink