MASSZÁZS

METAMORF MASSZÁZS A LIFE EGÉSZSÉGCENTRUMBAN

 

A metamorf masszázs egy kíméletes, speciális, hatékony lelki blokkoldó technika. Felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól, sérelmektől, ösztönözve egy  boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre. Nem hagyományos értelemben vett testi masszázs, finom érintésekkel dolgozó módszer: a kézen, lábon, fejen. Ezek a lágy érintések visszajuttatják a kezeltet egy kiegyensúlyozott állapotba, mely a magzati léthez hasonló.

A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatóak, így a lábon, a kézen, és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer és a rejtélyes tudatalatti központja is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. 

Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

Használata teljesen gyengéd, veszélytelen, bárkin alkalmazható (gyermek, felnőtt, idős ember). Minden más gyógyító eljárás, gyógyszer mellett alkalmazható.

A kezelés időtartama kb. 40-60 perc

 

 

AROMATERÁPIÁS HÁTMASSZÁZS

Az aromaterápiás hátmasszázs hatására javul a hangulatunk, az általános közérzetünk. Az egész szervezetünkre kihatóan fokozódik a keringés, emiatt a szív teljesítménye is javul. Az idegrendszer egyensúlyba kerül, a légzés kapacitása nő.

 

Mikor alkalmazzuk:

Élettani hatásai:

Ár: 4000 Ft

Időtartam: 30 perc

 

CSAKRATALPMASSZÁZS 

A láb energiapontjainak aktivizálása történik a csakrák segítségével. A csakra-energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatállapot-változás áll be. A masszázsok által alapjaiban változás indul el nézeteinkben, kapcsolatainkban. Olyan harmóniát élünk meg, olyan harmonikus rezgésbe kerülünk, amely által lelki összhangra teszünk szert. Megéljük magunkban a béke, a szeretet áradását.

Mikor alkalmazzuk:

Hatása:

Ellenjavallat:

A kezelés előtt minimum 2 órával nem javasolt semmilyen étkezés. Előtte és utána viszont fogyasszunk sok folyadékot, lehetőség szerint ásványvizet, csapvizet.

Ár: 4000 Ft

Időtartam: 30 perc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GYÓGYÍR A TESTNEK, GYÓGYÍR A LÉLEKNEK

Nagy Krisztina:

"Sok ember keresi az az utat, amivel könnyebben boldogulhat az èletèben.
De ez az út nem kívül ès nem valahol tàvol tőlünk, hanem Bennünk van. Épp úgy, ahogy a válasz is.
A hètköznapok sokszor nem engedik meg, hogy egy kis időre lelassuljunk, megpihenjünk, pedig nagy szükség lenne arra, hogy megálljunk ès feltöltődjünk.

Amivel èn foglalkozom, abban nyújt tàmogatást az embereknek, hogy felismerjék ès megèrtsèk önmagukat, hogy eljussanak oda, hogy akarják ès merjèk a változást befogadni, majd elindulhassanak a gyógyulás útján.

Önmagunk szeretete, elfogadása, önmagunkba vetett hit, hogy képesek vagyunk a vàltozásra, a vàltoztatàsra, hogy van vàlasztàsunk ès minden percben dönthetünk, hogy mit akarunk, ez az út, mely felszabadíthat bennünket!

Ha úgy érzi, egy kis pihenésre vágyik ès képes ezt megadni magának, várom szeretettel egy pihentető, egyben felszabadító érintès terápiára, melynek neve metamorf masszàzs."

Végzettségeim, elvégzett tanfolyamok:

Reiki I-II, Angyaltanfolyam I, Kabbala Èletút elemzès, Arolo I-II, Aktív Szellemgyógyàszat I-II, Termèszetgyógyàszat szakkèpesítès, Kineziológia Three in One Concepts / One Brain I-V, Metamorf masszàzs, Bach viràgterápia tanácsadó.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Amennyiben kérdése van vagy bejelentkezni szeretne szolgáltatásunkra, ne habozzon,
hívjon minket a +36 22/340-048, illetve a +36 20/561-6501-es telefonszámon
vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: LIFE Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2/1.

(Budai úti OBI, INTERSPAR mögött)
 

legfontosabb

partnereink