MASSZÁZS

METAMORF MASSZÁZS A LIFE EGÉSZSÉGCENTRUMBAN

A metamorf masszázs egy kíméletes, speciális, hatékony lelki blokkoldó technika. Felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól, sérelmektől, ösztönözve egy  boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre. Nem hagyományos értelemben vett testi masszázs, finom érintésekkel dolgozó módszer: a kézen, lábon, fejen. Ezek a lágy érintések visszajuttatják a kezeltet egy kiegyensúlyozott állapotba, mely a magzati léthez hasonló.

A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatóak, így a lábon, a kézen, és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer és a rejtélyes tudatalatti központja is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. 

Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

Használata teljesen gyengéd, veszélytelen, bárkin alkalmazható (gyermek, felnőtt, idős ember). Minden más gyógyító eljárás, gyógyszer mellett alkalmazható.

A kezelés időtartama kb. 40-60 perc

 

Amennyiben kérdése van vagy bejelentkezni szeretne szolgáltatásunkra, ne habozzon,
hívjon minket a +36 22/340-048, illetve a +36 20/561-6501-es telefonszámon
vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: LIFE Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2/1.

(Budai úti OBI, INTERSPAR mögött)
 

legfontosabb

partnereink