Magzati ultrahang

A magzati ultrahang-diagnosztikában a 4D technika egészen új lehetőséget tárt fel, méghozzá a magzat valósidejű, térbeli megjelenítését. A vizsgálat terhességi kortól függetlenül, veszély nélkül alkalmazható. A legmodernebb készülékek kitűnő felbontásának köszönhetően lehetővé vált a rendellenességek nagyobb pontosságú felismerése, az anatómiai rendellenességek pontosabb láthatóvá tétele.

A „találkozás a méhen belüli” magzattal a szülő-gyermek kapcsolat korábbi kialakulását is elősegíti. Az ultrahangos vizsgálatok minden szempontból megfelelnek a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság vizsgálati protokolljában előírtaknak. A vizsgálatokat követően minden esetben szakorvosi lelet kerül kiadásra, melyet jártassági igazolással, 20 éves szakmai tapasztalattal és 3-4D-s nemzetközi diplomával is rendelkező szülész-nőgyógyász szakorvosok végeznek.

Mikor ajánlott 4D ultrahang vizsgálat?

A LIFE Egészségcentrum orvosainak ajánlása szerint a terhesség ideje alatt kétszer javasoljuk a vizsgálatot. Az első 4D Ultrahangra valamikor a 20. hét környékén érdemes bejelentkezni, mert ha bármi rendellenességet tapasztalunk, ilyenkor még tudunk segíteni.
A második alkalommal a 28-32. hét között látogassanak el hozzánk, mert ekkorra már jól kivehetőek a magzat arcvonásai is.

Ha az előzményekben bármilyen fejlődési rendellenesség vagy genetikai eltérés szerepel, illetve ha az állapotos kismama, vagy a leendő édesapa 30 év feletti, ajánlott a 12. hét környéki genetikai ultrahangot is 4D technológiával elvégezni.
A magzati ultrahang díja:

A vizsgálat 14.000,- Ft-ba kerül, mely tartalmazza a vizsgálatot, a DVD-t és egy szakorvosi leletet is.
Kérhető fénykép is, melynek díja további 1.000,- Ft.

Amennyiben kérdése van, kérjük hívjon minket a +36 20 512 2383-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt a lelet@lifecentrum.hu címre!

legfontosabb

partnereink