Kik fordulhatnak hozzánk?

A betegségek 80 százalékát a stressz okozza. Fejfájás, alvászavar, koncentráció zavar, gyomor- és bélpanaszok, szív-és érrendszeri betegségek, cukorbaj, bőrproblémák lehetnek a következményei. Legyengül az immunrendszer, csökken a kórokozókkal szembeni ellenállás, akár rákbetegség kialakulását is elősegítheti.

A lelki eredetű betegségekkel szemben védelmet nyújt a relaxáció / autogén tréning, progresszív relaxáció/, amely beindítja a szervezet öngyógyító képességét. Segít az alvás és elalvás problémák kezelésében, és a testi és lelki fájdalom visszaszorításában és feloszlatásában.

 

Az autogén tréning speciálisan kismamáknak kidolgozott változatával készítem fel a kismamákat az anyaságra. A találkozók során a kismama kiegyensúlyozottá válik. Segítem kapcsolatba kerülni a pocaklakóval. Feloldjuk a mamában felmerülő kétségeket és a saját születése okozta traumákat.

A tréning után könnyebbé válik a szülés.

A rendszeres gyakorlás pedig képessé teszi az anyukát szülés után, hogy ráhangolódjon a babára, elfogadja, és megértse a kicsiben zajló folyamatokat. Pótolja az éjszaka kieső alvást. A relaxáció segíti a tejképződést, véd a szülés utáni depressziótól. Hozzájárul a jó párkapcsolat megtartásához.

 

4 éves kortól várom szervi problémák: szívpanasz, asztma, cukorbetegség, mozgásszervi betegség, stb. esetén a gyerekeket. Enuresis, encopresis, különböző, szervi okra vissza nem vezethető fájdalmak, alvásproblémák és szorongás esetén.

Az autogén tréning, progresszív relaxáció és az aktív relaxációs technikák személyre szabottan jól alkalmazhatók túlmozgásos, beilleszkedési és tanulási problémákkal küzdő gyerekeknél is.

 

A serdőlőkor már önmagában is kritikus, és sikeres lezáródása a kiegyensúlyozott felnőtt élet fontos záloga. A serdülők segítséget kapnak a kellő önismeret megszerzésében. A tréning után magabiztosabbakká válnak, javuljanak a kapcsolataik. Segítem számukra az identifikációt, és elindítom őket az igényes önmegvalósítás útján. A módszer különösen ajánlott 13-18 éves korig érzelmi viharok, kamaszkori krízisek esetén.

 

A személyre szabott programok azonnal is kifejtik hatásukat, és fontos pillanatok előtt bevethetők. Hosszú távon nyugalmat és erőt adnak a mindennapokban, megszabadítanak a stressztől, kiegyensúlyozottságot eredményeznek, fokozzák a teljesítőképességet, szellemi és fizikai frissességet hoznak létre. Aktivizálják a jobb agyféltekét, így növelik a kreativitást.

 

Nemcsak az esetenként fellépő stresszt lehet megszüntetni, hanem meg lehet változtatni az élethez való hozzáállásunkat is. A módszer megtanulható, otthon, munkahelyen vagy akár utazás közben is alkalmazható. Segít megküzdeni az élet terheivel, képessé válunk a konfliktusok kezelésére, a nehézségek leküzdésére. Fejlődik önismeretünk, javul a figyelmünk. Empatikusabbá válunk, amely a kapcsolatainknál kamatozik. Sikeresebbek, kiegyensúlyozottabbak, egészségesebbek leszünk.

legfontosabb

partnereink