Kardiológia

 

Nem jól beállítható a vérnyomása? Szívtáji fájdalmakat vagy időnként rendetlen szívverést érez? Koszorúér-beteg és/vagy szívelégtelenségben szenved? Családjában szívbetegek vannak? A nagy hajtás miatt szeretné ismerni a saját szíve állapotát? Úgy érzi, hogy az eddiginél többre és jobbra lenne szüksége? Nem akar sokat várni egy-egy vizsgálatra vagy annak értékelésére?

 

Kellemes környezetben, nagy tapasztalatú szakemberekkel - Dr. Sereg Mátyás főorvos, Dr. Ertl Mariann főorvos, Dr. Boznánsky Petra főorvos - és a legkorszerűbb műszerekkel, valamint elérhető árakkal működő kardiológiai magánrendelésre várjuk mindazokat, akik megbízható minőségi szolgáltatást akarnak maguknak, megfizethető áron!

Gondos orvosi vizsgálat, EKG, szív-ultrahang, terheléses-EKG, 24-órás EKG- és vérnyomás-monitorozás lehetősége, szükség szerint speciális EKG-monitorozás, részletes szakorvosi összefoglaló és javaslat készítése.
Kérjük, olvassa el a további részleteket a "szolgáltatásaink" menüpontból legördülő menüsorból jobb oldalra nyíló almenüpontjainkon !

Amennyiben további kérdése van, ne habozzon,
hívjon minket a +36 20 561 6501-es telefonszámon
vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: Life Egészségcentrum, 8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2. (INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

Dr. Sereg Mátyás
Kardiológia szolgáltatások
Kardiológiai fejlesztések

legfontosabb

partnereink