INTIM LÉZER

Milyen eljárást használunk intim területek kezelésére?


A Lutronic ACTION II Petite Lady eljárás egy Er:YAG lézert használó, nem sebészeti (azaz vágással nem járó), gyakorlatilag fájdalom- és kockázatmentes intimplasztikai kezelés, mely a műtéti eljárások hatékony és egyre elterjedtebb alternatívája a hüvelyszűkítésben, és egyúttal a stresszinkontinencia kezelésében is.  

Lutronic Action II kezelőfejek

Több (összesen 5 különböző) kezelőfejjel is rendelkezik, így igény szerint 90° vagy 360°-os tartományban is használható, így például nincs szükség a kezelőfej manuális körbeforgatására a hüvelyfal 360°-os kezeléséhez. Működése a kollagén-újrarendeződés stimulálásának elvén alapul: a kezelést követően az epithélium elasztikusabbá és egészségesebbé, a kötőszövetes réteg tömörebbé és rendezettebbé válik.
 

A kezelés előtt és után

 

A kezelést megelőzően semmilyen különösebb előkészületre nincs szükség. A 20-25 perces kezelés (egyéntől függően) fájdalommentes. Az intim területek kezelését követően az esetek nagy részében sem vérzés, sem fájdalom nem lép fel, és gyakorlatilag lábadozási idő sincs. Mellékhatásokkal alap esetben egyáltalán nem kell számolni, és 48 óra elteltével a páciens akár már nemi életet is újra élhet. 

Az Action II Petite Lady kezelés előnyei

 

Tekintse meg az intim lézeres kezelésekről - lézeres hüvelyszűkítésről, hüvelyfiatalításról, lézeres inkontinencia kezelésről - készült animációs videókat! 

 

LÉZERES HÜVELYSZŰKÍTÉS

LÉZERES HÜVELYFIATALÍTÁS

LÉZERES INKONTINENCIA KEZELÉS

 

 

legfontosabb

partnereink