Infúziós kúrák a neurológiai betegségekben

A magasabb rendű agyi teljesítmények, például a memória, látásélesség, hallásélesség romlása, az egyensúly és koordináció zavarai, melyek ügyetlenségben, járászavarban nyilvánulnak meg, egyes beszédzavarok és hangulatzavarok, a fejfájás és fülzúgás bizonyos típusai az agy legkisebb átmérőjű ereiben, az ú.n kapilláris hálózatban beálló keringészavarok következményi lehetnek. Régi tapasztalata a neurológiának, hogy ezen az agyi működési zavarok rendszeresen ismételt keringésjavító infúziókkal - egyéb kezelések mellett - javíthatók vagy további romlásuk megakadályozható, lassítható. Ezek az infúziók agyi keringés javító és az agysejtek energiaellátását javító anyagokat tartalmaznak, tapasztalati alapon bizonyos fokú védő hatást is kifejtenek az agysejtekre és az agyi erekre.

Az idegsejtek sérülésére vagy más károsodásaira visszavezethető, - nyilalló vagy égő, görcsölő-fájdalmak (gerinc, végtagok) bizonyos típusai infúziós kezeléssel szintén javíthatóak, ezen infúziók gyulladáscsökkentő, idegregeneráló és fájdalomcsillapító jellegű hatóanyagokat tartalmaznak.

Fenti infúziók kúraszerű alkalmazása várakozási-előjegyzési idő nélkül és elfogadható anyagi feltételek mellett elérhető a Life Egészségcentrumban!

Kérdése esetén hívjon minket a +36 20 561 6501-es telefonszámon
vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: Life Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2. (INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

legfontosabb

partnereink