Fizikoterápia

Sikeres európai uniós pályázatunknak köszönhetően vadonatúj, világszínvonalú berendezésekkel várjuk kedves Pácienseinket! Az elektroterápia, az ultrahang terápia, a lézerterápia, a mágnes terápia, a lökéshullám terápia, valamint a gépi nyirokmasszázs az érintett szakorvosi területek még magasabb minőségű szolgáltatását teszi lehetővé betegeink, pácienseink számára. Reumatológiai, ortopédiai szakrendeléseinkhez elengedhetetlen - a még eredményesebb gyógyítás érdekében. Korszerű berendezéseink hatékony segítséget nyújtanak a rehabilitációban, a fájdalomcsillapításban, de egyebek mellett csökkentik például az izmok feszességét és gátolják a görcsök kialakulását is.

Ultrahang terápia

Hatása fokozza a vérátáramlást, melegíti, lazítja az érintett területet, kitűnő fájdalomcsillapító és izomrelaxáló. Növeli a kezelt terület oxigénellátását, ezáltal javítja a gyógyulási folyamatokat.

Mágnes terápia

Csökkenti az ízületi gyulladásokat, segíti a különféle izzadmányok gyorsabb felszívódását, csökkenti az izomspazmust, növeli az izomkontrakciókat, javítja a sejtek anyagcseréjét, a keringést, fokozza a csontépítést.

Elektroterápia

Az elektroterápia az elektromos energia terápiás célú felhasználását jelenti. Az elektroterápiás kezelések fokozzák a keringést, csökkentik a fájdalmat, serkentik az sejtanyagcserét valamint jótékonyan hatnak az izomzatra.

Lézerterápia

Jól alkalmazható rosszul gyógyuló sebek, fekélyek valamint zárt izom és izületi sérülések kezelésében. Az akut betegségek kezelésére is használják. Balesetet követően kialakult duzzanatok, fájdalmak már az első kezelés alatt jelentősen csökkenhetnek, sok esetben meg is szűnnek. A hosszú ideje fennálló deformálással, fájdalommal járó krónikus betegségek esetén is hatásos kezelésnek bizonyul.

Gépi nyirokmasszázs

Célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett pangó nyirokváladék keringését elősegítsük. Hatására csökken a nyiroködéma, így a végtagok átmérője is és csökken a fájdalom.

Lökéshullám terápia

Serkenti a kollagén termelését, a mélyebb szövetekben, felgyorsítja a fájdalomérző anyagcsere termékek eltávolítását, növeli az oxidációt, a károsult szövetet pedig energiaforrással látja el. Érintőképernyős, enciklopédiás, színes anatómiai képeket ad. A lökéshullám terápia kiegészítve mágnes terápiával felgyorsítja a csontszövetek és a lágyszövetek regenerálódását, de ödéma gátló hatása is van.

 

Amennyiben kérdése van vagy bejelentkezni szeretne, ne habozzon,
hívjon minket a +36 20/561-6501-es telefonszámon
vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk: LIFE Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.

Telefon: +36 22/340-048

legfontosabb

partnereink