FÁJDALOMMENTES FOGÁSZAT

Altatásos fogászat

 

Az altatásos beavatkozásokat nem egy hagyományos fogászati rendelőben, hanem pácienseink biztonsága érdekében egy modern általános sebészeti műtőben, teljesen steril környezetben végezzük nagy tapasztalatú aneszteziológus főorvos és az altatásos műtétekben jártas szájsebész orvos-fogorvos közreműködésével. Az altatásos fogászat javallata lehet még a leküzdhetetlen félelmen kívül a nagyfokú hányinger, illetve ha a páciens idő hiányában olyan sok kezelést szeretne egyszerre elvégeztetni, ami éber állapotban nagyon megterhelő lenne számára, vagy a maximális dózisnál több érzéstelenítőszert igényelne.

Implantológia és fogpótlás

 

A fogbeültetés, vagy implantológia már széles körben elterjedt megoldás a hiányzó fogak pótlására. Amennyiben ilyen típusú fogpótlásra van szüksége, javasolt olyan fogorvost, implantológust választani, akinek kellő szájsebészeti jártassága, tapasztalata van az implantológia területén, illetve az esetleges komplikációk ellátásában is. Megfelelő szakértelemmel, eszközökkel, technikai háttérrel, a szakmai elveket betartva a fogbeültetés egy teljesen biztonságos eljárás és maximálisan fájdalommentesen elvégezhető, igény esetén altatásban is.

Szájsebészet

 

Tevékenységünk a szájsebészet minden területét lefedi. Az ide tartozó beavatkozások közé sorolható például a komplikált foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, ciszta eltávolítása, gyökércsúcs rezekció (cystectomia). Munkánkat nagyban megkönnyíti a jelenleg elérhető legmodernebb képalkotást biztosító 3 dimenziós cone-beam CT készülék, segítségével nagy biztonságban diagnosztizálhatók a fogak körüli gyulladásos elváltozások, pontosan felmérhető az állcsontok anatómiája, valamint kiválóan alkalmazható implantátumok beültetése során az ún. navigációs sebészeti kezelésre. Ennek során egy 3D nyomtatóval készített sebészi sablon segítségével az implantátumok tökéletes pontossággal az ideális pozícióban helyezhetők el.

Fogszabályozás

 

A fogszabályozási kezelési terv minden esetben személyre szabottan készül. Az első vizsgálat során lenyomatok alapján mintát készítünk, fotók és röntgenfelvételek szolgálnak a pontos kiértékelés alapjául. A második alkalommal történik meg a pontos kezelési terv ismertetése, árajánlat adása a rendelkezésre álló információk alapján. Ez a konzultáció arra szolgál, hogy a kezelési tervet pontosan átbeszéljük a pácienssel, legyen szó gyermekrõl vagy felnőttről, mindent megértsen és elfogadjon, hiszen hosszú távú együttműködésről dönt.

E-mail / Információkérés: info@deakdental.hu

Részletes információk:

www.deakdental.hu

Bejelentkezés telefonon:

Dr. Deák Balázs: +36 30 444 8434

Cím:
LIFE Egészségcentrum, 8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2/1.

 

legfontosabb

partnereink