ERBIUM YAG LÉZER: AZ EREDETI

Er:YAG-lézer: az EREDETI!

 

A változások az intim területeken – akár már fiatalabb korban, akár szülés, akár a természetes öregedés hatására - negatív hatással lehetnek az életminőségre és a szexuális életre. A korábbi évtizedekben kidolgozott, fájdalmas sebészeti műtéti eljárásokkal szemben hatékonyabb, jobb megoldást ma már a lézeres technikák jelentenek ezekre a problémákra!

A LUTRONIC világcég által kifejlesztett Erbium:Yag lézeres eljárás egy nem invazív biztonságos lézeres esztétikai beavatkozás – nem összekeverendő az egészségügyi piacon szintén jelen lévő, CO2-lézeres módszerrel, ami lábadozási idővel jár, fájdalmat és szövődményeket is okozhat.

Napjainkban az orvoslás területén egyre elterjedtebb a lézertechnológia alkalmazása, azonban tudnunk kell, hogy mindegyik lézertípusnak megvan a maga alkalmazási területe. Hazánkban a nőgyógyászat és az urológia területén jelenleg két típusú lézerrel végeznek kezeléseket. Az egyik a már jól ismert CO2-gázlézer, a másik pedig a kevésbé ismert Er:YAG szilárdtestlézer. Elnyelődési tartománya mindkét lézernek a víz, mely testünk 80%-át építi fel, így a felhasználási terület is hasonló. De nem azonos!

 

Hol használható a CO2-lézer?

 

A CO2-lézer felhasználási területe széles skálán mozog, hiszen a sebészettől kezdve a bőrgyógyászat finomhámlasztási eljárásáig alkalmazható. Tudnunk kell azonban, hogy a magas teljesítménynek köszönhetően elsősorban a kevésbé érzékeny bőrfelszínen tudunk finomabb eljárásokat végezni vele.

 

 

Mi a különbség az eredeti Er:Yag-lézeres kezelés és a CO2 lézeres technika között?

 

KEZELÉS PARAMÉTEREK

 CO2-lézer

 Er:YAG-lézer


Kezelési idő

 

20 perc

 

15 perc


Fájdalomérzet kezelés közben
(0-10)

 

5

 

0


Fájdalomérzet kezelést követően 
(0-10)

 

3-5

 

0


Kezelési terület

 

hüvely

 

hüvely, hüvelybemenet


Szövet gyógyulási ideje

 20 nap

 2 nap


Következő kezelés ideje

 

60 nap

 

21-28 nap


Visszatérés a normál szexuális élethez

 

10 nap

 

legfeljebb 3 nap

Összességében elmondható, hogy az Er:YAG-lézer egy jóval gyengédebb lézer, ami kifejezetten a szenzitívebb, érzékenyebb hüvelyi nyálkahártya kezelésére ideális, fájdalom- és komplikációmentes, gyorsan regenerálódó intim terápiát tesz lehetővé. A CO2-lézer erősebb, drasztikusabb beavatkozásokhoz optimális.

Vegye igénybe tehát az ERBIUM YAG LÉZERES beavatkozást – FÁJDALOMMENTESEN, VÉRZÉS, HEGESEDÉS ÉS LÁBADOZÁSI IDŐ NÉLKÜL! Ezzel a technikával a lézeres stresszinkontinencia kezelés és a lézeres hüvelyfiatalítás mellett a külső nemi szervek fiatalítása, a hüvelybemenet szűkítése, a krónikus hüvelyi fertőzés és hüvelyszárazság gyógyítása, gyógyulása is elérhető a LIFE Egészségcentrumban!

Forrás: http://www.intimszepseg.hu

 

Árainkat ide kattintva érheti el!

legfontosabb

partnereink