Egészségbiztosítás

LIFE CSOPORTOS VÁLLALATI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

 

Az Union Biztosítóval és az Advance Medical szolgáltatásszervezővel (akikkel már hosszú évekre viszamenő együttműködésünk is volt) saját egészségbiztosítást hoztunk létre. Ennek a konstrukciónak az a lényege, hogy egy adott cég adómentes bérenkívüli juttatás formájában megvásárolja az általa kiválasztott csoportos egészségbiztosítási csomagokat. Az egészségbiztosítási kártyák birtokosai (akik lehetnek cégvezetők, alkalmazottak) a cég által fizetett átalánydíj fejében juttatási csomagokat kapnak. Az egészségbiztosítási csomag az UNION biztosító révén többek között kiegészül összegbiztosítási elemekkel is, illetve az átalánydíj mértékétől függően többféle szolgáltatást tartalmazhat.

MIÉRT JÓ A LIFE EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS?

 

· Az általunk is nyújtandó egészségbiztosítás az egészség megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez nyújt olyan anyagi, szakmai és szervezési hátteret, amely segítségével a biztosított nyugodt körülmények között, korszerű és gyors gyógykezeléssel a lehető leghamarabb épül fel, amennyiben megbetegszik.

· A biztosított egyszerre takarít meg időt és pénzt úgy, hogy magasabb színvonalú egészségügyi ellátást kap

· megbízható, emberközpontú ellátás

· nincs várólista, nincs sorbaállás

· a megelőzés, a betegségek kiszűrése a cél, nem a már meglévő kórokkal szembeni fellépés

 

MIÉRT JÓ A LIFE EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS CÉGEKNEK, VÁLLALATOKNAK?

 

· adómentes munkáltatói bérenkívüli juttatás, költségként elszámolható

· cafetériában adható az alkalmazottaknak (más bérenkívüli juttatásokra nem vonatkozik a teljes adómentesség)

· a megelőzéshez szűrővizsgálatok állnak a rendelkezésre, a betegségek időben kiszűrhetőek, így kevesebb táppénzt kell fizetni a dolgozóknak, a munkavállalók kevesebb időre esnek ki a munkából

· előre foglalt időpontra megy az ügyfél, nincs várakozás - gyógyítás gyorsan, szakszerűen, várólista nélkül

· költség-hatékony megoldás, erősíti a cég iránti elkötelezettséget, ezáltal növeli a munkateljesítményt

· rövidebb betegutak: a szervezési, betegirányítási folyamat az ún. Call Center kezében történik (ezt a szolgáltatásszervező biztosítja 24 órán keresztül), így csak egy telefonba kerül, ha valakinek egészségügyi gondja van.

· a LIFE Egészségbiztosítási csomagok más piaci konstrukciókhoz képest kedvezőbb árakat, ugyanakkor magas szolgáltatási színvonalat biztosítanak

· pontosság és szakszerűség

· a LIFE Egészségbiztosítás tartalmazza a páciens ellátásának megszervezését, a beteg útjának figyelemmel kísérését - egészen a felépülésig. Nem kell sem közben, sem utána máshova menni!

Információk:

E-mail: marketing@lifecentrum.hu

Tel: 20/320 0723

legfontosabb

partnereink