Dr. Deák Csaba

szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász főorvos

Köszöntöm Önöket!

Engedjék meg, hogy néhány szót szóljak eddigi pályafutásomról, egészen addig, míg jelen intézményünk meg nem nyitotta kapuit. Székesfehérváron elsőként, 1991-ben kezdtem ultrahanggal is felszerelt szülészet-nőgyógyászati magánrendelésemet, ami akkor kuriózumnak számított. 1993-ban gyermek-nőgyógyászati szakvizsgát tettem. Így azóta e tevékenységgel is foglalkozom. Később szűkebb hazámban, Székesfehérváron több helyszínen és sokféle egészségügyi szolgáltatással álltunk betegeink rendelkezésére. A LIFE Egészségcentrumot - létrehozását és felépítését követően - 2011 novembere óta vezetem.

Fő érdeklődési területem - ezáltal nőgyógyászati tevékenységem döntő része - a PCO-s hölgyek és a meddőség problémakörének diagnosztikája és a meddő párok kezelése. Felemelő érzés, ha egy olyan újszülött világra jön, akinek már a fogantatását hosszú és kitartó kezelés előzte meg. E munka technikai és műtéti hátterét folyamatosan bővülő és megújuló orvosi műszerparkunk nyújtja, és mára elértük, hogy - a nőgyógyászati has megnyitással járó műtét kivételével - saját létesítményekben el tudom végezni az összes szülészeti és nőgyógyászati diagnosztikus és operatív beavatkozást. (Laparoscopia, hysteroscopia stb.)

Szakmai fejlődésem érdekében minden évben több hazai és nemzetközi konferencián és továbbképzésen veszek részt, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy mindig a legújabb és legjobb módszereket ajánlhassam betegeimnek.
 
Viszontlátásra a LIFE Egészségcentrumban!

legfontosabb

partnereink