Dr. Csáti Géza

1972 október 20-án születtem, tanulmányaimat Nagyváradon végeztem. Orvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetemen szereztem 1997-ben, ezután kardiológiai klinikán, és kutató orvosként a Debreceni Egyetem Neurológia Klinikáján dolgoztam. Első, neurológia szakvizsgámat a Pécsi Tudományegyetemen tettem 2003-ban, második aneszteziológia-intenzív terápiás szakvizsgáimat 2007-ben a Semmelweis Egyetemen.
Nős vagyok, feleségem is gyakorló orvos, két gyermek édesapja vagyok.
 
Szakmai érdeklődési területem fokozatosan szélesedett, a központi idegrendszer kórképeit, az aneszteziológia és intenzív terápia neurológiai vonatkozásait, és az utóbbi években már a krónikus fájdalom állapotokat is magába foglalja. Előadásaim és cikkeim a központi és perifériás idegrendszer betegségei, gyógyszertana, fájdalomcsillapítási eljárások, nyaki sebészet témakörben jelentek meg. Jelenleg intenzív terápiával, műtéti anesztéziával, neurológiai járó betegek és krónikus fájdalom betegek kezelésével foglalkozom, ez utóbbin belül valamennyi fájdalommal járó állapottal a fejfájástól és gerincfájdalmaktól a daganatos betegségek okozta fájdalomig.


További önéletrajzi adatok

Szakmai társaságok:

Magyar Neurológiai, Stroke és Neuroszonológiai Társaság

Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság tagja, Magyar Fájdalom Társaság

Publikációk, előadások 1999-2012:

7 publikáció, 4 kongresszusi poszter, 2 elnyert kutatási pályázat, 8 előadás

Szakmai előmenetel:

2010: Adjunktusi kinevezés, aneszteziológia, intenzív terápia, neurológia

2003-  : Aneszteziológia-intenzív terapeuta, neurológus, fájdalom szakrendelésre beosztott szakorvos, Fejér Megyei Szent György Kórház KAIBO

2000-2003: Neurológus, Fejér Megyei Szent György Kórház Neurológia

1999-2000: Ösztöndíjas kutató orvos, Debreceni Egyetem Neurológiai Klinika

1997-1998 Klinikai orvos, Marosváráhelyi Orvostudományi Egyetem Kardiológiai Klinika

legfontosabb

partnereink