DR. KOMÁROMI ERZSÉBET ANNA

belgyógyász-gasztroenterológus főorvos, háziorvos

 


 

Szakvizsgák:

Nyelvtudás: angol felsőfokú, román felsőfokú, német alapfokú

Rutinszerűen, nagy számban végzünk gyomor- és vastagbéltükrözéseket, ezek során szükség esetén beavatkozások történnek /szövettani mintavételek, polypok eltávolítása/.

Az endoscopos vizsgálatok során a kóros eltérésekről digitalis felvételeket készítek, melyeket vizsgálat után igény szerint a betegnek is megmutatom betegségéről való tájékoztatása során, illetve szükség esetén a beteg által hozott adathordozón ezeket a beteg részére átadjuk, – elsősorban ez műtéti beavatkozást igénylő elváltozások esetén jön szóba.

Munkánk során különös figyelmet kapnak a gyulladásos bélbetegeink /colitis ulcerosa vagy Crohn betegségben szenvedő betegeink /, akiket szükség esetén soron kívül fogadunk a rendelésen, emellett gondozzuk, rendszeresen kontrolláljuk a különböző krónikus emésztőszervi betegeinket úgy szakrendelésen, mint a szükséges rendszeres endoscopos vizsgálatokat elvégezzük.

A betegeket ellátjuk étrendi, életmódbeli javaslatokkal, amennyiben erre szükség van.

Nagy hangsúlyt fektetünk a betegek tájékoztatására endoscopos vizsgálatok előtt, ezzel is segítve a vizsgálatokra való minél jobb előkészületet, illetve így nagy fokban csökken a betegek félelemérzete, szorongása is ezen beavatkozásoktól.

2008-tól Várpalotán az 1. sz. háziorvosi praxist működtetem, 2300 beteget látunk el két asszisztensemmel.

Rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre, több alkalommal volt lehetőségem külföldi nagy szakmai kongresszusokon részt venni, a hazai szakmai kongresszusokat pedig rendszeresen látogatom úgy a gasztroenterológia, mint az általános belgyógyászat és a családorvoslás területén.

Az itt szerzett tudást próbálom hasznosítani minden rendelésemen a gyógyító munkám során.


 

legfontosabb

partnereink