Családi kedvezménykártya

LIFE CSALÁDI KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Tisztelt Ügyfeleink!

Az egészség az élet legfontosabb ajándéka, éppen ezért az egészségünk megőrzése, illetve a betegségek megelőzése a legfontosabb számunkra és családunk életében egyaránt.

A LIFE Egészségcentrum - a felmerülő igényekhez igazodva - szeretne kedveskedni a magánrendeléseinken megforduló ügyfeleinknek, betegeinknek. Ezért 2012. december 10-étől bevezettük a LIFE Családi Kedvezménykártyát, amely megvásárolható egészségcentrumunkban és amelyeknek használatával különböző egészségügyi szolgáltatásokat lehet igénybe venni - a kártya összegkeretétől függően egyre nagyobb árkedvezménnyel.

Három féle kártyatípus vásárolható meg a LIFE Egészségcentrumban:

 

a LIFE GOOD - 30 ezer forintért (10 %-os bónusz hozzáadásával),
a LIFE MEDIUM - 60 ezer forintért (12 %-os bónusz hozzáadásával),
a LIFE PERFECT - 120 ezer forintért (15%-os bónusz hozzáadásával).

 

A LIFE Családi Kedvezménykártya felhasználható a LIFE Egészségcentrum szolgáltatásainak igénybe vételekor, a kártya tulajdonosa és a tulajdonos által meghatározott személyek részére, a kártya meghatározott összeghatárának erejéig. A megvásárolt kártya keretétől, összeghatárától függően vehető igénybe az adott bónusz, kedvezmény (például 60 ezer forint befizetése esetén 66 ezer forint értékben lehet szolgáltatásokat igénybe venni, levásárolni).

Áraink kifejezetten versenyképesek, cégeknek, csoportoknak és/vagy hosszú távra szerződő partnereinknek pedig akár további egyedi kedvezményeket is adhatunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését készséggel állunk rendelkezésére

Családi Kedvezménykártyánkkal,

de természetesen bármelyik szolgáltatásunkkal. Köszönjük a figyelmét és reméljük, hogy mielőbb üdvözölhetjük Önt megrendelőink között!

Amennyiben kérdése van, vagy igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat,
ne habozzon, hívjon minket a
+36 20 561 6501-es telefonszámon vagy jöjjön el hozzánk!

Címünk:
Life Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.
(INTERSPAR mögött)
Telefon:
+36 22/340-048

legfontosabb

partnereink