vissza
a bejegyzesekhez

Új lehetőség: LIFE Egészségbiztosítás!

2015.09.10

Az egészségbiztosítási kártyák birtokosai (akik lehetnek akár cégvezetők, akár alkalmazottak) a cég által fizetett átalánydíj fejében egészségügyi szolgáltatási csomagokat kapnak. Az egészségbiztosítási csomag az UNION Biztosító révén többek között összegbiztosítási elemekkel is kiegészül.

A biztosított egyszerre takarít meg időt és pénzt úgy, hogy magasabb színvonalú egészségügyi ellátást kap. A megelőző szűrővizsgálatok révén a betegségek időben kiszűrhetőek, így kevesebb táppénzt kell fizetni a dolgozóknak, a munkavállalók pedig kevesebb időre esnek ki a munkából. További előnye a LIFE Egészségbiztosításnak, hogy tartalmazza a páciens ellátásának megszervezését, a beteg útjának figyelemmel kísérését - egészen a felépülésig. 

A LIFE Egészségcentrum az egyik legszéleskörűbb egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó magánegészségügyi intézmény a régióban, a városban. Az intézményt működtető egészségügyi cégeink már 24 éve vannak jelen Székesfehérváron, LIFE Egészségcentrumként pedig 2012 óta működünk. Az elmúlt években nagy tapasztalatra tettünk szert helyi nagyvállalatok egészségbiztosítási szolgáltatójaként. Ezért fogalmazódott meg a gondolat bennünk, hogy az UNION Biztosítóval és az Advance Medical egészségügyi szolgáltatásszervezővel - akikkel már évekre visszamenően együttműködésünk volt - saját egészségbiztosítást hozzunk létre.” – mondta el Dr. Deák Csaba a székesfehérvári LIFE Egészségcentrum igazgató főorvosa, a LIFE Egészségbiztosítás sajtótájékoztatóval egybekötött bemutató rendezvényén. A Huszár utcai egészségügyi komplexumban megrendezett eseményen székesfehérvári és más települési önkormányzatok, közintézmények, illetve a térség prominens cégeinek vezető képviselői is részt vettek.

 

Amennyiben fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége, az alábbi elérhetőségeken szíveskedjék érdeklődni: 

E-mail: marketing@lifecentrum.hu, 

Telefon: 20/2259011

legfontosabb

partnereink