Bejelentkezés emlővizsgálatra

A LIFE Egészségcentrum rendelőjében intim, udvarias és családias körülmények között várja emlődiagnosztikai szakrendelésre érkező társadalombiztosítás által finanszírozott, illetve magán vendégeit.

A bejelentkezés menete az alábbi:

A +36 20 447 3855-ös telefonszámon történő telefonos bejelentkezést követően kolléganőnk az alábbi kérdéseket teszi fel annak érdekében, hogy orvosainknak átadhasson a leletek elkészítésénél minden információt:

Mikor volt az utolsó mammográfiás szűrése? (Ez azért fontos, mert 1 éven belül nem javasolt megismételni a szűrést, ha nincs panasz.)

Hol volt az utolsó mammográfiás szűrése? (Ez azért kerül megkérdezésre, mert orvosainknak szüksége van a hölgyek kórtörténeteinek előzményére (leletek, filmek), amely egyben összehasonlításként is szolgál a jelen állapothoz. Ezen előzmények kikérésénél tud a Kolléganő segítséget, javaslatot tenni.

Ezután kerül sor az időpont egyeztetésére. Lehetőségünk van délelőtt és délután fogadni a hölgyeket, igazodva időbeosztásukhoz. Az utolsó teendő a beutalóval kapcsolatos kérdések tisztázása. Ennek oka az, hogy beutaló nélkül térítésköteles mind a mammográfiai, mind az ultrahangos vizsgálat. Beutalóval ezen költségek megtakaríthatók.

A beutaló elfogadásának határideje az Egészségpénztár állásfoglalása alapján 1 hónap. Ezért fontos ezt is egyeztetni, mert lejárt beutalóval sajnos nem tudjuk térítésmentesen vizsgálni betegeinket.

A telefonos időpont egyeztetés lehetőségével betegeink kényelmét szeretnénk szolgálni, a rendelőben töltött várakozási időt kiküszöbölni, valamint pácienseink időbeosztását maximális mértékben figyelembe venni.


Tisztelt Ügyfelünk!

Bejelentkezésével kapcsolatban a következő telefonszámon és a következő időpontokban várjuk hívását:

Mammográfiás szűrés, emlőultrahang:                                              +36-20/447-3855

hétfőn:                                                       8.00-16.00,
kedden és csütörtökön:                               8.00-13.00,

szerdán és pénteken:                    14.00-18.00

Felhívjuk a figyelmét, hogy TB-támogatott rendelésünkre előjegyzési időpontokat a jogszabályi létszámkorlátozás miatt jelenleg több mint egy éves várakozási idővel tudunk adni.

Amennyiben korábbi időpontot szeretne kapni, igénybe veheti magánrendelésünket!

Várjuk hívását a
+36 20 447 3855-ös telefonszámon!

 

 

Rendelési időnk kialakításával igyekszünk igazodni a hölgyek igényeihez. Előzetes bejelentkezés alapján délelőtt és délután is várjuk Önöket a következő időpontokban (a teljesítmény volumenkorlátozás miatt a rendelési idő változhat):
 

Hétfő    8:00 - 16:00
Kedd    11:30 - 19:30
Szerda    8:00 - 16:00
Csütörtök    11:30 - 19:30
Péntek    8:00 - 16:00


Orvosaink:
Dr. Bartus Anikó adjunktus
Dr. Málits Erika adjunktus
Dr. Nagy Beáta főorvos

Emlődiagnosztika - mammográfia
A mellek önellenőrzése
Mobil emlőszűrés
Mobil szűrőkamion tervezett útvonala

legfontosabb

partnereink