LIFE TEAM

A LIFE filozófiája: NÁLUNK A BETEG AZ ELSŐ

Napjainkban az egészségügy és a gyógyszeripar robbanásszerű fejlődésének vagyunk tanúi. A dinamikusan fejlődő diagnosztikus és terápiás eljárások, az egyre hatékonyabb gyógyszerek megjelenése, valamint a helyes táplálkozás és az egészséges életvitel szükségességének felismerése egyre inkább megteremti a betegségek megelőzésének, időben történő felismerésének és hatékony kezelésének lehetőségét.

A dolgozó ember akkor lehet eredményes, munkájában és magánéletében egyaránt sikeres, ha egészséges.A harmónia és a szépség szavak ma már egyet jelentenek az egészséggel, az egészséges, tudatos életmóddal.

Sajnálatos ugyanakkor, hogy napjaink embere folyamatos időhiány miatt nem tud elég időt fordítani önmagára. Olyan egészségügyi szolgáltatásra van tehát szüksége, amely rugalmasságával, hatékonyságával, magas szakmai színvonalával és nem utolsósorban diszkrét intimitásával minden tekintetben kielégíti igényeit.

A LIFE Egészségcentrum széleskörű tapasztalattal rendelkező szakorvosai egyre több szakterületen törekednek arra, hogy ezt a szemléletmódot kövessék. Cél a lakosság egészségének megőrzése, közérzetének és életminőségének javítása.

Rendelőinkben barátságos, hangulatos környezet fogadja az érdeklődőket, akiket szakorvosaink, szakdolgozóink korszerű, színvonalas ellátásban részesítenek.

Ismerje meg profiljainkat részletesebben!

Információink és aktualitásaink között érdekes és hasznos tudnivalók várják!

Ha segíthetünk Önnek, elérhetőségeinken keressen minket, várjuk hívását, megkeresését!

Dr. Deák Csaba

A LIFE Egészségcentrum
igazgató főorvosa

 

A LIFE MUNKATÁRSAI:

 

 

 

 

 

TÓTH NOÉMI

recepciós munkatárs

 

 

 

 

 

 

 

NAGY KRISZTINA

call centeres, recepciós munkatárs

 

 

 

 

 

 

 

KOVÁCS ERIKA 

szakasszisztens

 

 

 

 

 

 

 

 

VARGA FERENCNÉ

szakasszisztens

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGESDI JUDIT

műtős, szakasszisztens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEITER KRISZTINA

radiológiai szakaszisztens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIHÁLY MARIANN

radiológiai szakasszisztens

 

 

 

 

legfontosabb

partnereink