LIFE szűrőprogram

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és felhívjuk a figyelmét a LIFE Egészségcentrum elegáns környezetben nyújtandó, igen széleskörű és magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásaira.

 

Bizonyára nem kerülte el a figyelmét, hogy az állami egészségügyi ellátás jövője számos területen bizonytalannak látszik. Ilyen körülmények között fontos lehet egy olyan kiszámítható Partner, akinél megbízhatóan hozzájuthatnak a szükséges ellátáshoz.

A magántulajdonban levő LIFE Egészségcentrum Székesfehérváron a Huszár utcában található és rövid várakozási idővel nagyszámú, kvalifikált szakorvos által végzett vizsgálat és egészségügyi beavatkozás érhető el nálunk.

Manapság szinte közhely a megelőzés fontosságáról beszélni, hiszen mindenki ismeri a megkerülhetetlen tényt: az időben feltárt kockázati tényezők megfelelő befolyásolása, illetve a felfedezett betegségek kellő időben megkezdett kezelése éveket, sőt munkaképes éveket adhat az egyéneknek.

A LIFE Egészségcentrum ehhez tud megbízhatóan hozzájárulni. Egyfelől igény szerint választhat a nagyon gondosan összeállított egészségi állapotfelmérő programjaink közül - emellett rövid várakozási idővel tudjuk vállalni esetleges megbetegedés esetén szükséges ellátásukat is, teljes szakmai spektrumunkban. Másfelől meglevő és leendő Ügyfeleik számára is nyugodtan ajánlható biztos hátteret jelenthetünk e területeken.

Áraink kifejezetten versenyképesek, egyedi igények esetén, csoportoknak és/vagy több éves szerződések kötésekor pedig természetesen kedvezményeket is adunk a megrendelők, a munkáltatók, cégek részére.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket – akár egy személyes megtekintés és megbeszélés alkalmával is –, készséggel állunk rendelkezésükre, bármelyik szolgáltatásunkkal.

Köszönjük a figyelmét és reméljük, hogy mielőbb üdvözölhetjük Önöket megrendelőink között!

 

Amennyiben további kérdése van, ne habozzon,
hívjon minket vagy jöjjön el hozzánk!

 

Címünk: Life Egészségcentrum,
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.
(INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

legfontosabb

partnereink