4D ultrahang - ideiglenesen nem elérhető!

 

 

Rendelőnkben magas színvonalú szolgáltatás folyik. A vizsgálatokat nemzetközi 3-4D ultrahang vizsgával is rendelkező szakorvosok végzik. Medison gyártmányú berendezésünk a legmodernebbnek számít az ultrahangkészülékek piacán. A LIFE Egészségcentrumban minden adott ahhoz, hogy intim, udvarias és családias körülmények között végeztesse el ultrahang diagnosztikai vizsgálatát.

 

 

 

4 dimenziós ultrahang rendelésünket a Dunántúlon elsőként 2002-ben nyitottuk meg Székesfehérváron. Több helyszín után most a Life Egészségcentrumban fogadjuk minden kedves páciensünket. Az eltelt időben nagyon sok családnak sikerült maradandó élményt nyújtanunk a „babavízió” során, akik örömünkre a következő várandósság folyamán is több alkalommal ellátogattak hozzánk dacára annak, hogy a szolgáltatás már több helyen elérhető.

Megtisztelő számunkra, hogy számos, az ultrahang diagnosztikában járatos kolléga küldi el hozzánk betegeit konzultációs célból. Mindez szolgáltatásunk magas színvonalát bizonyítja.

Kérjük, olvassa el a részleteket a "szolgáltatásaink" menüpontból legördülő menüsorból jobb oldalra nyíló almenüpontjainkon!


Amennyiben további kérdése van, ne habozzon, 

hívjon minket a +36 20 512 2383-as telefonszámon

vagy jöjjön el hozzánk!


Címünk: Life Egészségcentrum, 8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2. (INTERSPAR mögött)
Telefon: +36 22/340-048

Magzati ultrahang
Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang
Ultrahang rendelés

legfontosabb

partnereink